sobota 12. července 2014

Suburgatory season 2













Není to tak dlouho, co jsem psala o první sérii a protože jsem druhou zvládla za necelý týden, napíšu pár odstavců i o ní. 

Poté, co Tessa () strávila prázdniny u své babičky (), se vrátila na předměstí. Lisa () řekla svým rodičům, že ví, že je Ryan adoptovaný, ale domluvili se na tom, že mu to neprozradí, aby ho neztratili. Lisu velmi děsila představa, že by měla zůstat se svou matkou () sama v domě. Ne že bych se jí divila. Sheila byla snad ještě horší než v první sérii. Noah () s Jill () již mají své dítě, kterého pojmenovali Opus. Noah se snaží přemluvit hospodyni Carmen (), aby se vykašlala na Dallas () a Dalii () a šla pracovat k němu.

Musím říct, že oproti první sérii, byla dvojka docela slabá. Mezi světlé okamžiky patřila epizoda, v níž Ryan zjistil, že je adoptovaný. To byla tak přehnaná reakce, až jsem se musela smát, jak to bylo absurdní. Vtipné bylo i to, jak Dallas, která v průběhu téhle série začala randit s Georgem, byla vyhoštěna z klubu a Dalia ze školy jenom proto, že z větší části stál jejich dům v jižní části Chastwinu. Pokrytectví z toho přímo sálalo, ale bavilo mě, jak se rozhodly žít raději v autě než v tom domě.

Druhá série se nesla spíš více v dramatickém než v humorném duchu, obzvlášť co se týče konce. Dallas a George se rozhodli, že by se měli sestěhovat, ale neuměli se shodnout na domě, v němž by žili. Tessa, která Dalii opravdu nesnášela a vice versa, se od George odstěhovala, protože s ní odmítala žít pod jednou střechou a zbylé dva díly hledala, kam by hlavu složila, až nakonec narazila na svou matku, s níž se poznala v pátém dílu druhé série.

Na to, že to má být sitcom, mi konec druhé série přišel neuvěřitelně smutný hlavně pro George. Koupil dům, který se mu nelíbil, aby se zavděčil Dallas a ta ho poslala k vodě. Skončil sám, našel si psa a ještě se mu do domu vnutila Dalia. Hůř už snad dopadnout ani nemohl.

A jinak jsem zvědavá, jestli se z Lisy ve třetí sérii stane lesba nebo jestli jen chtěla experimentovat. Byla by to škoda. S Malikem jim to sluší...


Žádné komentáře: